Anyajóga – babás jóga, ahol TE jógázol


babás jógaIntenzív jóga, ahol Te jógázol – a babák meg játszanak. Hát, váll, core (törzs) és gátizom erősítés, vállnyitás, nyújtás, az óra végén relaxáció.

A babás jóga órán 20-25 alap ászanát végzünk, mindegyiket 10-15 légzésig kitartva, az óra nagyjából 60 perces. Minden ászanának van egy “eredeti” (baba nélküli) és egy babás változata. Az ászanák közben a babát vagy kézben tartjuk, és “súlyként használjuk”, emelgetve játszunk vele, vagy a matracra fektetve tornáztatjuk, masszírozzuk. Vagy ha éppen eljátszadozik, nézelődik magában vagy a többi babával, akkor élvezzük, hogy végre egy kicsit egyedül gyakorolhatunk 🙂 Az óra ráhangolódással kezdődik, ezután végezzük az ászanákat babánkkal vagy éppen nélküle. Az órát közös baba-mama relaxációval zárjuk.

Az órán a mama jógázására helyezzük a hangsúlyt, a cél, hogy mindenki jól érezze magát, a mama lehetőleg minél többet jógázzon, a baba pedig minel többet játsszon, ismerkedjen.

  • Erősítjük a gátizomzatot, ami a várandósság és a szülés alatt meggyengült
  • Erősítjülk a core (törzs) izomzatot, ami a várandósság alatt vesztett tartó erejéből
  • Erősítjük és nyújtjuk a hátozmokat, váll és mell, amelyet a szoptatás és az emelgetés igénybe vesz

A terem tisztaságára fokozottan ügyelünk a babás jóga idején. Jógaszőnyeget biztosítunk, de lehetőleg hozz magaddal egy nagyobb jógatörölközöt, amire a babát fektetni tudod majd. Érdemes egy kedvenc játékot is elhozni. A babákat 3 hónapos és 3 éves kor között várjuk. Szoptatásra és pelenkázásra a teremben vagy az öltözőben van lehetőség.

Kérlek, ha lehet, inkább hordozóval érkezzetek, ami akár az órán is jól jöhet.

Atma Center Buda Jóga Stúdiópéntek 10 óra. Ingyenes első próbaórára az Atma Center főoldalán iratkozz fel (további feltételek az Atma Center oldalán). Árak a jógastúdió által megszabott árak szerint. Figyeld a Jógamami facebook oldalát az órával kapcsolatos információrókról minden héten.

A BABÁS JÓGA 6 HÉT NYÁRI SZÜNTET TART, SZEPTEMBERTŐL ÚJRA VÁRUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL /ELSŐ ÓRA: 2016. SZEPTEMBER 02./

Bármilyen kérdés esetén keress bátran!

Kapcsolatfelvétel

Név*

Email*

Telefon*

Jelentkezem
Workshopra jelentkezemMagánóra

Kérdésem van