GY.I.K.


xrc7zvYyG6MNem baj ha kezdő vagyok?

Nem. Mindenkinek el kell kezdenie valahol 🙂 Az órán a viszonylag egyszerűbb, de hatásos ászanákat (jógapózokat) végezzük. Mindegyiknek van könyített verziója, így az is nyugodtan jöhet, aki még sosem jógázott.

Mekkora babával lehet jönni?

Bármekkorával 🙂 …három hónapostól három éves korig. Három hónaposnál kisebb babákkal még nem szoktak ilyen közösségbe menni, a három évesek pedig már oviban vannak, de tőlem ők is jöhetnek 🙂

Mit kell hozni?

Babát :-), jógaruházatot, jógatörölközöt (amit a matracra tudsz teríteni), a babának nem szükséges külön ruha, pelenka, ital, szokásos dolgok, és néhány kisebb játék.

Miben kell jógázni?

A babás jóga hoz kényelmes, testhez álló ruha ajánlott, ami nem szorít, viszont nem túl bő, ami esetleg zavar az ászanák kivitelezésében. Egy leggings és egy ujjatlan poló teljesen ideális. Cipő, zokni nem szükséges, jógázni mezítláb a legjobb. A babát érdemes rétegesen öltöztetni, a kb. teremben 23 fok van, egy body, harisnyanadrág/melegítőnadrág pont ideális.

Mi van ha szoptatnom és/vagy pelenkázni kell?

Akkor szoptatsz, és/vagy pelenkázol. A babás jóga órán fő, hogy jól érezzétek magatokat, nyugodtan lehet szoptatni és pelenkázni a teremben az óra közben. Ha elintéztétek, a szükséges dolgokat, újra visszakapcsolódhattok az órába.

Mi van, ha nyűgös a baba?

Ha nyűgös, akkor nyűgös, ettől gyere nyugodtan! Még az is lehet, hogy a többi baba között elterelődik a figyelme a nyűgösségről. Ha nem, akkor lehet, hogy egy kicsit több ászanánál lesz a kezedben, és így plusz súllyal, intenzívebben dolgozol 🙂

Hova kell menni?

Pénteken a Széll Kálmán téren, az Atma Center Buda Jógastúdióban, 10-től 11-ig.

Mennyibe kerül?

Az Atma Centerben, ha új vendég vagy, az első alkalom ingyenes, ha letöltöd a kupont az Atma Center weboldaláról. A kupon kedvezményes, 50%-os bérletvásárlásra is jogosít.

Milyen bérletek vannak?

Az Atma Centerben az alakalmi belépő 2 400 Ft, a 8 alkalmas bérlet 15 200 Ft, a 12 alkalmas bérlet 19 800 Ft. További információkat a bérletekről és az egyéb kedvezményekről az Atma Center honlapján a jóga/árak menüpont alatt találsz.

Meddig érvényes a bérlet?

Az Atma Centerben tekintve, hogy babás jóga hetente csak egyszer van, a bérlet 2 hónap helyett 3  hónapig érvényes. A bérlettel más jógaórák is látogathatók.

Várlak Beneteket szeretettel,
Szücs Orsi