Core izom erősítő workshop 1


core-erosito-workshop-szucsorsi-jogamami-atmacenterhu1

©Gesztenyefoto

A várandósság, a szülés és a kisgyerkekkel való foglálkozás jelentősen igénybe veszi core izmainka…ha vannak… Ha nincsenek, akkor jön a derékfájás, hátfájás, komolyabb esetekben a sérv. Sokan szeretnék leadni a felszedett kilókat futással, és más olyan sporokkal, amiknek feltétele lenne, hogy erősek legyenek a core izmaink, ha sérülésmentesek szeretnénk maradni hosszú távon. A core izom erősítő workshop on ezt megalapozhatod.

A core izom erősítő workshop témája a törzsizomzat erősítése elsősorban jóga gyakorlatokkal. A foglalkozás elején átmozgatjuk az egész testünket, bemelegítjük a gerincünket és az ízületeket. A gyakorlás első felében álló és egyensúlyozó pózokon keresztül próbáljuk meg tudatosítani és erősíteni a core izmokat. Majd a második felében talajgyakorlatok követleznek, plank és különböző verziói, az óra végét nyújtással és relaxációval zárjuk.

A core izom erősítő workshop on mindenki egyénre szabottan kap majd helyettesítő és rávezető gyakorlatokat, illetve a résztvevők kapnak egy 20 perces gyakorlatsort, amit otthon is el tudnak végezniA workshopra bárki jöhet, “jógás múlt” nem előfeltétel.

Időpont: január 23. (szombat), 14.00-16.00, helyszín: Atma Center Buda jógastúdió. Jelentkezési határidő november 10. A részvétel díja 5 000 Ft (Fuss Babakocsis klubtagoknak 4 000 Ft). Jelentkezz időben, mert a foglalkozás kiscsoportos, a helyek száma korlátozott. Jelentkezni itt, vagy az Amta Center Pest és Buda jógastúdiókban a részvételi díj befizetésével lehet,  vagy emailben.

[gravityform id=”2″ name=”Kapcsolatfelvétel”]


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Egy kis gondolat “Core izom erősítő workshop