Core izom erősítő ws – tapasztalatok


core-erosito-workshop-szucsorsi-jogamami-atmacenterhu4

gesztenyefoto©

Szombaton tartottam a második core izom erősítő workshop ot, és azt a megerősítést kaptam, hogy igen, erre szükség van, kell még ilyeneket tartanom. Sokan vannak, akik tudják, hogy szükségük van erre, de talán még többen vannak olyanok, akik nem tudják, csak esetleg érzik, hogy fáj itt-ott és nem is gondolják, hogy egy kis core izom erősítés segíthetne.

A core izom erősítő workshop on a “jógás múltat” tekintve vegyes volt a résztvevők összetétele, volt “profi” jógás, de volt olyan, aki életében nem jógázott még. Mindemellett mindenkinek kihívás volt a csaknem két órás gyakorlás, volt, aki haladóbb verziót végzett néhány pózból, volt aki éppen a könnyített verziót, mindenki a saját szintjének megefeleőt, egyénre szabva.

Végül jöjjön néhány visszajelzés, a résztvevőktől:

“Nekem ez a core erősítő óra a csodával határos volt, minden túlzás nélkül. Nekem pont ezek az izmaim gyengék. Egész nap azon szoktam “küzdeni”. hogy egyenesen tartsam magam. Ezután az óra után, különösen másnap, éreztem igazán a hatását. Rendkívül jó volt a közérzetem, és egyszer csak arra eszméltem, hogy nem kellett erőltetnem magam, hogy egyenesen tartsam magam. Csodák csodájára nem én tartottam az izmaimat, hanem azok tartottak engem.” (Tünde)

“Végre úgy egyben érzem magam.” (Anita)

Várok mindenkit sok szeretettel a következő workshopon, időpontot hamarosan közzéteszek! Most egy kicsit más lesz, a core izmok erősítése mellett vállat is nyitunk, sőt, még a jógahidat is megtanuljuk! Aki most lemaradt, jóga magánóra keretében is tartok core erősítő órát.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.