Jóga háznál


joga-haznal-joga-otthon-jogamamihuA jóga háznál szolgáltatást annak ajánlom, aki vagy teljesen egyénre szabott jógaórára vágyik, vagy nem tud, vagy nem szeretne alkalmazkodni egy jógastúdió órarendjéhez és nem akar csoportos jógaórán részt venni. Akár amiatt, mert olyan speciális élethelyzetben vagy, mint például kisgyerekkel, szülés után, akár egy sérülés utáni rehabilitáció után, vagy mert az időbeosztásod olyan, hogy nem tudsz vagy nem akarsz egy órarendhez alkalmazodni, és jobban szeretnéd a jógát saját otthonod nyugalmában élvezni.

Mivel a jógázás nem túl nagy helyigénnyel jár, szinte bárki tud otthoni keretek között is jógát gyakorolni, akinek van egy jógaszőnyeg méretű szabad hely a lakásában. Amennyiben nincs jógaszőnyeget, tudok biztosítani, vagy az Atma Center WEBShopban rajtam keresztül 5% kedvezménnyel tudsz vásárolni magadnak egyet.

A jóga háznál szolgáltatás keretében zajló magánórák első alkalomkor egy igényfelméréssel kezdődenek, amihez egy anamnézis lap kitöltése ad iránymutatást. Ennek során felmérjük, hogy milyen fizikai és egészségi állapotban vagy, szükség esetén szakorvos véleményét is kikérem arról, hogy jógázhatsz-e, illetve hogy mi az a gyakorlat, amit esetleg nem végezhetsz. Kitűzzük a célt, hogy mi az amit el szeretnél érni, legyen az súlycsökkenés, a hajlékonyság növelése, vagy a fizikai aktivitás növelése. Majd felállítunk egy tervet hogy ezt hogyan érjük el, milyen jellegű órát szeretnél, dinamikusat, vagy statiksabbat, ami neked is tetszik, és a cél eléréséhet is hozzásegít.

Belevágsz? Ha ez már nem kérdés, jelentkezz még ma!

Kapcsolatfelvétel

Név*

Email*

Telefon*

Jelentkezem
Workshopra jelentkezemMagánóra

Kérdésem van