Jóga túlsúlyosoknak


joga-tulsulyosoknak-jogamamihuHa valaki túlsúllyal küzd, lehet, hogy eleinte nem szeretne csoprtos jógaórán részt venni, mert esetleg ügyetlenebbnek érzi magát, mivel a súlyfelesleg miatt elképzelhető, hogy nem tud minden jóga ászanát felvenni, vagy nem tudja tartani a tempót egy csoportos jógaórán.

Ha súlyfelesleggel küzdesz, akkor olyan személyre szabott ászanasorozatot végzünk, amiben el is fáradsz, de tudod a lépést tartani, ugyanakkor olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek méregtelenítő hatásúak, serkentik az anyagcserét, hogy a súlycsökkenés minél hamarabb meginduljon. Óráról órára könnyebb lesz majd az ászanákat végrehajtanod.

A jóga túlsúlyosoknak azért ideális, mert úgy tudunk elérni súlycsökkenést, hogy közben nem terheljük túl az izületket. Természetesen a jóga mellett lehet vézni kardió edzést, de ez nem feltétele annak, hogy a fogyás meginduljon.

A testmozgás mellett a táplálkozás legalább olyan fontos, ahhoz, hogy a fogyás elinduljon. De ahhoz, hogy meg is maradjon, sokszor életmódvásáltásra van szükség. Ha szeretnél, adok táplálkozási tanácsot ahhoz, hogy az eremény minél tartósabb legyen.

Kapcsolatfelvétel

Név*

Email*

Telefon*

Jelentkezem
Workshopra jelentkezemMagánóra

Kérdésem van