Magán jógaórák


magan-joga-jogamamihuMagán jógaórák ra lehetőség van az Atma Center jógastúdiókban Budapest két könnyen elérhető pontján, az Atma Center Budában  a Széll Kálmán téren, és az Atma Center Pestben a Kálvn téren, illetve a jóga háznál szolgáltatás keretében az otthonodban, vagy egyénileg egyeztetett harmadik helyen.

A magán jógaórák at annak ajánlom, akik vagy teljesen egyénre szabott jógaórára vágynak, vagy nem tudnak, vagy nem szeretnének egy csoportos jógaórán részt venni. Akár amiatt, mert olyan speciális élethelyzetben vagy, mint például kisgyerekkel, szülés után, akár egy sérülés utáni rehabilitáció után vagy, akár, mert az időbeosztásod olyan, hogy nem tudsz vagy nem akarsz egy órarendhez alkalmazodni.

A magánórák első alkalomkor egy igényfelméréssel kezdődenek, amihez egy anamnézis lap kitöltése ad iránymutatást. Ennek során felmérjük, hogy milyen fizikai és egészségi állapotban vagy, szükség esetén szakorvos véleméynét is kikérem arról, hogy jógázhatsz-e, illetve hogy mi az a gyakorlat, amit esetleg nem végezhetsz. Kitűzzük a célt, hogy mi az amit el szeretnél érni, legyen az súlycsökkenés, a hajlékonyság növelése, vagy a fizikai aktivitás növelése. Majd felállítunk egy tervet hogy ezt hogyan érjük el, milyen jellegű órát szeretnél, dinamikusat, vagy statiksabbat, ami neked is tetszik, és a cél eléréséhet is hozzásegít.

Belevágsz? Ha ez már nem kérdés, jelentkezz még ma!

Kapcsolatfelvétel

Név*

Email*

Telefon*

Jelentkezem
Workshopra jelentkezemMagánóra

Kérdésem van