Vállnyitó és tartásjavító workshop – október 01


vallnyito-tartasjavito-jogaworkshop-jogamamihu

A kisgyerkekkel való foglalkozás, a szoptatás, a sok emelgetés jelentősen igénybe veszi a felső háti izmainkat. Ezen tevékenységek hatására a lapockát tartó izmok megnyúlnak, a mellizmok megrövidülnek, ha a sterssz miatt a csuklyás izmunk is befeszül, tovább romlik a helyzet, és előbb utóbb púpossá válunk. A vállnyitó és tartásjavító workshop on pont ezekre a területekre fogunk koncentrálni.

A vállnyitó és tartásjavító workshop témája a felső háti szakasz erősítése, a lapockákat záró izmok erősítése, a megrövidül mellizmok nyújtása, vagyis a váll nyitása és a csuklyás izom feszültségének oldása elsősorban jóga gyakorlatokkal. A foglalkozás elején átmozgatjuk az egész testünket, bemelegítjük a gerincünket és az ízületeket. A gyakorlás első felében álló és egyensúlyozó pózokon keresztül próbáljuk meg tudatosítani és erősíteni a felső háti szakasz izmait. Majd a második felében talajgyakorlatok követleznek, jógahíd, illetve erre rávezető ászanák, az óra végét nyújtással és relaxációval zárjuk.

A vállnyitó és tartásjavító workshop on mindenki egyénre szabottan kap majd helyettesítő és rávezető gyakorlatokat, illetve a résztvevők kapnak egy 5 gyakorlatból álló gyakorlatsort, amit otthon is el tudnak végezniA workshopra bárki jöhet, “jógás múlt” nem előfeltétel.

Időpont: október 01. (szombat), 14.00-16.00, helyszín: Atma Center Buda jógastúdió. Jelentkezési határidő február 10. A részvétel díja 5 000 Ft (Fuss Babakocsis klubtagoknak 4 000 Ft). Jelentkezz időben, mert a foglalkozás kiscsoportos, a helyek száma korlátozott. Jelentkezni itt, vagy az Amta Center Pest és Buda jógastúdiókban a részvételi díj befizetésével lehet,  vagy emailben.

Kapcsolatfelvétel

Név*

Email*

Telefon*

Jelentkezem
Workshopra jelentkezemMagánóra

Kérdésem vanMegjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.